top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRaymonda Voskamp

Een Krachtig Immuunsysteem


In deze tijd is het heel belangrijk om je immuunsysteem te verbeteren en deze goed te onderhouden. Het Covid-19 Coronavirus raast door de wereld en maakt vele mensen ziek. En nu worden de dagen korter, er is minder daglicht en het wordt kouder. Hierdoor maakt je lichaam minder vitamine D aan en word je vatbaarder voor de griep, het Coronavirus of andere virussen. Het is dus belangrijk om je lichaam in staat te stellen zichzelf hiertegen te verdedigen. Voor jouw lichaam ben jij je eigen superheld, want jij zorgt zelf voor de bescherming van jouw lichaam door het onderhouden van een goed werkend immuunsysteem. Kom op voor jouw lichaam!


Er wordt veel gesproken over hoe je jezelf gezond en vitaal kunt houden. Je immuunsysteem helpt jou je gezondheid en vitaliteit te behouden. Dit systeem beschermt je tegen indringers van buitenaf en verdedigt het lichaam tegen lichaamsvreemde stoffen als bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en gifstoffen. Een goed werkend immuunsysteem houdt je weerbaar tegen deze indringers, en daardoor blijf je gezond. Gezondheid is immers "niet de afwezigheid van ziektes, maar de aanwezigheid van vitaliteit en weerbaarheid" (Richard de Leth).


Om je immuunsysteem een boost te geven kan ik je een van mijn bodyprocessen aanbevelen. Het is een zachte aanraking op het lichaam, die er speciaal op gericht is om jouw immuunsysteem te stimuleren en te activeren. En dat niet alleen: het kan je ook helpen te ontspannen en om dichter tot jezelf en je eigen lichaam te komen. Door het Coronavirus zijn we in een tijd beland die in het teken staat van stress, vermoeidheid en futloosheid. Een moment van ontspanning is daarom erg waardevol, om ook op de langere termijn goed te kunnen blijven functioneren.


Wil je een sterkere weerstand, meer energie, diepe ontspanning en meer plezier met je lichaam? Dan is dit bodyproces zeker wat voor jou! Investeer in jezelf en profiteer van een besparing op een pakket van 3 of 10 sessies. Dit pakket kun je ook combineren met Access Bars sessies.


Wees lief voor je lichaam


bottom of page